Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý postřeh, karma. O mně pan Nožička prohlásil v jedné diskusi, že neví, jestli teď budu diskutovat, když pan Drahoš prohrál. Až začnu diskutovat, tak o mně prohlásí, že neumím přijmout prohru. ;-D

5 0
možnosti
Foto

R^vystihl jste to přesně-karmaR^

1 0
možnosti

...pláčete u špatného hrobu...

2 2
možnosti

Všimli si toho, a jedou v sedle mezka, nikoliv vranika. Proto to chování.

5 0
možnosti
Foto

;-D Ani mezka, ani vraníka, ale ani kýmsi vytouženého bělouše;-)

0 1
možnosti
Foto

Aby nezapadlo dále v diskuzi, má reakce na jeden příspěvek níže:

Protože jsem to někomu už doporučoval, abych nebyl za lháře - spočítal jsem články - cca dva dny před a dva dny po volbě! Chcete znát výsledek? Pro každého s nezaujatým pohledem, nebude nijak překvapivý - zde jsou fakta, nikoli domněnky:

25.1. pro Zemana 32 - proti Zemanovi 8

26.1. pro Zemana 26 - proti zemanovi 17

... vzhledem k tomu, že bylo už zřejmé během konce sčítání, kdo vyhraje

27.1. za Zemana, jejich "radost a oslavy" spíš výsměch poraženým - 62

27.1. za Drahoše, vesměs bez urážek - 37

... nebudu zde zdůrazňovat, to co každý vidí - články obhajující Zemana, lži, pomluvy,dehonestace, výsměch - z druhé strany, opravdu spíše jen výjimečně. Bez emocí - čistá fakta. Takže prosím všechny ty lháře, co říkají opak, ať si to klidně zkontrolují.:-(Rv:-/

10 0
možnosti
Foto

... články zde na iDnes, dodám jen snad pro jistotu a pro méně chápavé, či ty, co by chtěli argumentovat tím, že to tak není. A zdejší vzorek, je a byl by reprezentativní a dostačující, pro kteroukoliv agenturu zabývající se průzkumy.

3 0
možnosti
Foto

Inu, někteří již udělali ,,poučení z kriz. vývoje", jiní zdá se dodnes ne. Jinak viz. :Lidé chtěli dvě věci - aby prezident důstojně reprezentoval a aby to byla silná osobnost, která by splňovala sen o prezidentovi na bílém koni, který přijede a vyřídí vše za ně, myslí si. Jiří Drahoš měl podle něj po volbách odjet do štábu Miloše Zemana a poblahopřát mu k vítězství. Je potřeba budovat pocit, že demokratický proces je nejdůležitější, dodává. viz.: https://video.aktualne.cz/dvtv/sazka-na-toho-ktery-nejmene-vadi-nebyla-spravna-drahos-vsech/r~21cf65b806a611e8b8efac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&redirected=1517514592

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=647279

2 4
možnosti
Foto

Ti, co mně dali mínus, asi nemusí ani p. Horáčka. Jde o JEHO VYJÁDŘENÍ vč. odkazu na něj;-D

0 3
možnosti

Miloš řekl hned po zvolení, že všichni jeho kritikové od teď mají držet hubu.

----------------------------------------------

A tak jeho příznivci útočí nejen na ty, kteří kritiku prezidenta přehánějí nebo zneužívají k vlastnímu zviditelnění, ale na kohokoliv, kdo nemá Zemana za pánaboha a velmistra.

Věrní.

5 2
možnosti
Foto

17. listopadu 1989 na Národní třídě studenti na zasahující policisty volali: "Máme holé ruce!" Příslušníci pohotovostního pluku následně tvrdili, že studenti křičeli "Máme hole v rukách" či "Nemáme holé ruce". A přesně tak mi připadá text, pod kterým diskutujeme.

2 4
možnosti

Na rozdíl od příslušníků 17. listopadu jste se pokusil být vtipný. Byť neúspěšně.

7 0
možnosti
Foto

Ahoj Pavle, on to tak nějak naznačil pan Ábelovský. Nešlo o volbu presidenta, ale nejspíše o celé směřování naší země. Pan Okamura (který se hrdě prezentuje jako nový kámoš pana presidenta), bude chtít odchod z EU, aniž by občany informoval, co to přinese za potíže a zejména pokles úrovně. Ruské zájmy jsou totožné a kampak náš pan president tak rád jezdí?

Ona hrubost, s níž oponuje, bude narůstat a s ní i agrese jeho stoupenců. Stačila jen scéna pískotu na paní Drahošovou - opravdu kulturní projev 21, století.

Bližší někdy ústně.

Dávám Ti karmu. R^

12 4
možnosti

Samozřejmě, že tu jsou odstředivé síly, především SPD a možná KSČM.

U ANO pochybuji, Babiš z dotací žije. Myslím, že on si moc dobře uvědomuje, kam by výstup z EU vedl. Stejně si to uvědomují špičky průmyslu.

1 0
možnosti

Další, asi 155. veřejný dopis uvědomělého občana voličům Zemana. Další generalizující dílko. Já mám obavy z lidí, kteří generalizují, označují celé skupiny obyvatel jako příčinu něčeho špatného. Nepěstovala se taková atmosféra v 30. letech v Německu vůči určitým společenským skupinám ? Chystáte Majdan ?

6 2
možnosti

Tomu se říká svoboda slova. Majdan nechystám. Ale věřím, že kdyby ano, tak přijedou ruští vojáci v té době na dovolené, s tanky, které mají jen tak půjčené k rekreaci. Možná byste je vítal a byl rád, že konečně nebude možnost vyjádřit odlišný názor.

3 1
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik