Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Částečně máte pravdu, nicméně než na víru bych spoléhal na důkazy. A těch se nějak až podezřele často nedostává.

A osobně bych s důvěrou šetřil, ani západ nám historicky moc důvodů k důvěře neposkytl.

0 0
možnosti
Foto

Čím dál víc nazdávám pocit, že internet se stává "čtvrtou cenovou". Přesně tohle se odehrávalo a možná stále odehrává v hospodách a nálevnách, všichni rozumí všemu, každý by to dělal lépe, protože oni nám zase něco zatajují (vzpomeňme si na éru socialismu, jak se hledali informace na Svobodné Evropě, nebo z cizích TV stanic). Všichni jsou politiky, trenéry, kapitány mužstev a bůhví co ještě. Za sebe mohu říct, že mám všeobecný rozhled, ale čemu nerozumím, nekomentuju a nazamořuju prostor zbytečnými úvahami, jestli ten nebo onen má pravdu.

A nejhorší je lidská hloupost a závist, těmi je internet hodně zamořený ;-(

Jinak samozřejmě karma R^

0 0
možnosti
VV

Ja bych to na internet nesvadel. Spis na to co a komu ti odpovedni i dovoli.

0 0
možnosti

Jak zpívala skupina Metalinda v písni Maistri sveta:

"

Žiadna krajina nemá toľko majstrov sveta ako my

Silný sú rečami, všetci sú hneď hviezdami

Z nás každý je expert, po vojne generál

"

0 0
možnosti

Njn, klasika. Když s někým nesouhlasím a nemám argumenty, odvedu dialog na absolutně nesouvisející téma. Např. začnu všechny urážet, že nejsou odborníci

Na internetu se sejde obrovská spousta lidí s různými znalostmi a vlastnostmi. V diskuzích najdeme jak hlupáky, tak i odborníky. Ale autor šmahem odsoudí všechny, aby náhodou nemusel přemýšlet nad jiným názorem.

Co se útoku na Sýrii týče, i když jsem proti Rusku, tak to zcela zřetelně vypadá na velice nepovedený pokus o fingování chemického útoku. Čert ví, kdo ho udělal. Mohl to udělat novinář na zvýšení sledovanosti, USA aby ospravedlnili útok, Rusko aby vyprovokovalo útok, povstalci či kdokoliv jiný za sledováním svých cílů. A pokud to byl skutečně chemický útok, zase, je mnoho možný viníků.

5 0
možnosti
PK

Díky za názor.

0 0
možnosti
RS

R15u78d11a 58S77l22a78v40í25k

17. 4. 2018 11:00

Přesně to mě napadlo taky, kolik je zase najednou v ČR odborníků na bojové plyny a přesně ví, jak vypadají osoby zasažené různými látkami, a jak přesně se postupuje při likvidaci zamořeného území. ;-D

2 0
možnosti
Foto

V dnešnej dobe je to strašne ťažké zistiť... pre niektorých. ;-D

0 0
možnosti
Foto

K59a45r66e43l 51C53a12c41h

17. 4. 2018 9:22

No dobře, tak to probůh nečtěte, když Vás názorová hladina naší populace nezajímá, nebo dokonce irituje. Mně například zajímá. Jen mi trochu vadí, že někteří své názory podporují nevkusným nálepkováním těch druhých, s názorem poněkud odlišným. Vždy je lépe mít názor podepřen nějakým argumentem, než hanlivým přízviskem pro zastánce jiných názorů. Není však vůbec špatné, když někdo vyjádří svůj názor a místo argumentu otevřeně přizná, že je to jen jeho pocit. I názorová hladina vyvolaná pocity je důležitým ukazatelem pro pochopení dění ve společnosti.

3 0
možnosti
PK

Tak mě probůh nečtěte

0 0
možnosti
PK

No, bohužel v Čechách sedí nejvíce odborníků v hospodách...;-D

4 0
možnosti
Foto

Ja neviem, či človek potrebuje byť chemikom na to, aby sa dozvedel, aká je prvá pomoc po zasiahnutí chemickými zbraňami. Podľa mňa stačí výcvik a zapamätať si inštrukcie. Prípadne byť informačne gramotný a prečítať si niečo o tom, čo píšu ľudia, ktorí chemikmi sú. To, že zasiahnutých ľudí treba dekontaminovať sme sa učili na cvičeniach CO už na základnej škole. Zopakovali si to v armáde. Voda je účinná a najlepšie dostupná.

Ale toto je zjavne nad sily a schopnosti značnej časti ľudí a potom sa chodia do diskusií diviť a písať nezmysly. Takže čo je na tom divné, že na videách vidíme použitie prúdu vody? Vie to niekto vysvetliť? :-)

1 0
možnosti
PB

Vždycky mne dovedou k úžasu lidé, a potkávám je kolem sebe dnes a denně, kteří rozumí světové ekonomii bez toho, aniž by se vyznali ve vlastním mzdovém lístku. Čínská expanze, posilující Juan, Dolar co by bezcenný papírek a zlatý Rubl jsou zde v kontrastu k daňovým úlevám na poplatníka a slevám z daně na dítě, o kterých dělnický makroekonom netuší, co vůbec znamenají. Lze se pak divit, že se z něj přes noc stane chemik? Asi ne. Za článek karma.

9 0
možnosti
PK

Trefil jste to. Také se nestačím divit, kolik lidí na výplatní lístek hledí s nezměrnou důvěrou, jelikož nějak nerozumí té matematice na něm :-) Ale to jim nebrání vyřešit globální krizi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik