Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vtipně napsané s lehkostí. Karmuji.R^

5 1
možnosti
MB

p. Kamas, hodnotím pojetí napsaného na výtečnou. Jde o neotřelý styl alegorie, připodobňování s meziřádkovým sdělením. To jistěže nemůže vyhovavat např. typu čtenáře Rudého práva. On si hledá svou směrnici - pravdu, prstíčkem tuto pak poklepává - Zde to píšou ! Pak sděluji, že jsem dále - Miloše mám rád, jako ostinu ve svém pozadí.Lada Niva jede - nicméně kouří, kvílí , jak už to bývá ... :-) Viz Alegorie (řec. ἀλληγορία – „říci jinak“), česky také jinotaj, je text nebo výtvarné dílo, jehož doslovné znění či zjevná podoba má vypovídat o něčem jiném, nezjevném. Je to tudíž dílo, jehož vlastní smysl je nezasvěceným skryt a k porozumění vyžaduje nějaký klíč. (Pan Bartoš jej asi ztratil) ... :-)

3 0
možnosti
PK

Máte pravdu, je těžké vysvětlovat některým lidem, i když to není explicitně napsáno, je to myšleno tak a tak. Někteří čtenáři opravdu vidí jen to co je vysloveno. Budete se mít dobře - když to řekl, tak to tak bude ...

Jinak díky za komentář.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OK

O50t11a 16K10i13n69c

16. 3. 2018 21:28

Miloše vážně asi nezačnu mít rád, nevidím k tomu jediný důvod. Krásně to napsal ve svém příspěvku pan Jakub Dušánek. :-)

4 0
možnosti
PK

Já ho taky nezačnu mít rád. Je to nadsázka. Myslím, že Ladu Nivu porazí i Octavie první generace. A když to nedokaží moderní vozy, není to kvalitou Nivy, ale nijakostí novych vozů.

7 0
možnosti
PL

P44e65t76r 35L21a20n93g22e55r

16. 3. 2018 21:25

Orginální článek. R^

1 0
možnosti
JD

Jenže Miloš je spíš stará polorozpadlá škodovka. Do kopce má problémy, často to někde teče, hodně žere a nakonec to chcípne uprostřed křižovatky.

15 0
možnosti
PK

Souhlas. Jen by strany měly nabídnout něco svým voličům. A ne zkusit všechno všem.

3 0
možnosti
DB

zvláštní úvaha..asi jako kdybyste tvrdil, že bylo lepší žít jako OETZI protože se nemusel starat o koberec, nemusel luxovat, mýt okna a prát záclony........a nemusel jezdit k čerpací stanici pro benzín.........a ani v rádiu a ani v televizi a ani na internetu ho neotravovali lidé svými prazvláštními nedomyšlenými nápady.............měl to lepší...........OETZI

4 4
možnosti
PK

Nerozumím vám. Bohužel.

0 2
možnosti
JK

Velmi zajímavé srovnání.R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik