Diskuse

Komu se nelení, tomu Matěj zelení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P88a87v74e81l 85R70y31m26e40š

28. 7. 2017 12:24

Co mi na nápadu odkupovat byty od seniorů a rozdávat mladým rodinám vadí nejvíce, je to, že by potom nějaký úředník rozhodoval která rodina byt dostane a která ne. Zmenšil by se tím volný trh s byty, zbývající byty na trhu by tím byly ještě dražší, a tak by nakonec na to doplatila ta rodina, která nepodmázla úředníka. Takže účastníkům korupce by se žilo lépe, ale ostatním hůře. Děkuji Matěji, nechci.

3 0
možnosti

S autorem plně souhlasím, pokud jde o závěrečnou řeč týkající se loga každé strany. Představvitelé vššech politických strá se úplně zbláznili: pořádají tiskové konference, tam křepčí před velkým plátnem a vysvětlují každý grafický detail, co představuje a jak je důležitý pro vyjádření záměrů strany.

Lidově se mně chce zvolat celkem sprostě - proboha, vlezte mně s tím na záda, já chci vidět a posoudit vaši práci v minulosti, zejména jak jste ddodrželi slovo a co plánujete do budoucnosti. Na logo si dejte třeba Červenou Karkulku!!!!

1 0
možnosti
Foto

nevím jestli vaše představa že pro politiky jsou volby víc než prostředek k přerozdelení křesel není naivní ale proč bych vám to vyvracela;-D

a já si ráno říkala co ten komentář pod mým blogem má znamenat;-D

0 0
možnosti

V teto zemi je popularni hlasat: Zeleni fuj.

A nepremyslet o tom, zda by nemohli myt nekdy a nekde pravdu. Jak prohlasuje byvaly reditel zemekoule clovek svym konanim klima neovli.

Cili na jizni Morave zadne sucho neni, na severu zeme se zadne potopy nekonaji a vse si vymyslela jen proradna media.

1 5
možnosti

Kéž by se zelení věnovali ekologii ...

2 0
možnosti