Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V záplavě příspěvků a rozruchu kolem článků a videa redaktorky z MF dnes trochu zanikla akce Reflexu, se stejným vyzněním. Akorát redaktorka z Reflexu, Leila Chadalíková, vypadala o několik řádů autentičtěji. I když, jak píše, arabsky neumí, normálně se koupe v bikinách, a pod. Dopadlo to suma sumárum úplně stejně, jako na Mácháči, nikdo si redaktorku nevšímal. Jenže náhodou se povedlo v tu samou chvíli vyfotit jinou, skutečnou muslimku, která - i když se Čestlice zaříkávají, že do aquaparku pouštějí jenom lidi v oděvu z plavkového materiálu, byla opět jen v obyčejných bavlněných hadrech,v jakých nejspíš chodí běžně kdekoliv. 8-o Takže žádné burkini. Jen se věší bulíky na nos, a z Čechů se dělají cíleně xenofobové, a přitom je úplně možné, že i ty dvě předchozí dámy byly jenom v jakýchsi hábitech, a ne v burkinách. A lidé, co se to tvrdili, měli pavdu.

4 0
možnosti

U nás je odborníkem přes hadry (jak tomu říkáte) prakticky každý. Zejména ti co ty inkriminované burkiny ani neviděli. Myslím, že jste ty burkiny v životě neviděla, ale už máte jasno. A podle čeho jste poznala, že vyfotili skutečnou muslimku?

0 3
možnosti
Foto

Vy jste si nevšim, že už to začalo. A onen spasitel se nejmenuje Adolf ani Josif, ale Andrej.

1 0
možnosti

Věřím, že EU i náš parlament cítí, jaká je potřeba lidí. Nemyslím, že by měli v první řadě na mysli naše dobro, ale udržet si svoje posty. I to stačí na změnu. A hlavně ve volbách stále rozhodnou lidé. A ti mohou volit, jestli nadávat v hospodě nebo vyjádřit svůj názor v tomto případě hlasem.

1 0
možnosti

Pokud jste chtěl psát o možnosti koupání v burkinách, měl jste psát o těch dvou muslimkách a ne do úvah na toto téma vkládat trochu jednoduchou redaktorku (dáma promine). Takhle je z toho ne úplně šťastný závěr.

0 0
možnosti

OK. Můj prvotní impuls k psaní byla redaktorka. Ostatní už se nějak nabalilo v hlavě :-)

0 0
možnosti

vel mi dobrý postoj...jen co se týká těch, kdo přijdou s řešením....chcete opravdu, aby nikdo nikdy s nijakým řešením nepřišel:???? i vaše okřiknutí dítěte bylo řešením dané situace....... jsou ale situace komplikovanější........a ty ale také vyžadují nějaké řešení.....a někdo s tím řešením musí přijít tak jako jste to udělal vy.........takže jak jste to vlastně myslel........s těmi, kdo přijdou s řešením........???

0 0
možnosti

P53e52t10r 80T41o87m58e27k

23. 7. 2017 14:47

Myslím, že to myslel tak, že stejně jako mohl okřiknout to dítě, protože věděl, že je ve svém bytě a má tu pravomoc i sílu zjednat nápravu. Ale v případě např. uprchlické krize může okřiknout koho aby to vedlo ke kýženému výsledku. je to tedy ta situace aby jednal ten, kdo má pravomoc a sílu něco sjednat. Všichni víme, kdo to je a kdo nejedná.

4 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik