Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Hezký blog! Tenhle druh vzdělání by se měl vyučovat ve škole místo zpěvu. (ekonomická gramotnost) R^

1 0
možnosti

jsou rodiny pro které 50 korun úspory denně představuje 5% měsíčního rozpočtu. To je hodně

1 0
možnosti

Jako obchodníkovi vám musí být jasné, že přemýšlet o případné slevě na prací prášek, neřkuli na Radegast ryze hořkou 12, je třeba ať už bydlíte ve vlastním, či v podnájmu.;-) Protože pak si třeba můžete pořídit ten vysněný dům dříve, anebo pronajmout byt v cihlovém domě s terasou a výhledem na Hradčana. :-)

Myslím, že každému vyhovuje něco jiného, ale vlastní dům se zahradou je prostě to nejlepší. No a jestli platit nájem a stále nemít nic v ruce, nebo hypotéku s tím, že byt mi patří, tak myslím, že také není co řešit. Pronájem vidím jako krátkodobou záležitost, nebo v případě, že prostě nejsou prachy a na hypo nedosáhnu.

1 0
možnosti

Souhlasím. Jen mnoho lidí řeší ryze hořkou 12 a druhým koncem neřeší třeba rozdíl mezi úrokem 3% nebo 4,5% z 3 miliónů ...

1 0
možnosti
Foto

Bydlíš v nájmu nebo ve svým?

0 0
možnosti

Bydlím ve svém a jsem za to rád :-)

4 0
možnosti

Tak dokud nejsou lidi ukotveni v nějakém vztahu a jsou ve stadiu hledání partnera, dobré práce a sebe sama, je asi jednodušší nájem. Pokud si už jsou jisti, že se nebudou v dohledné době rozcházet, chtějí spolu mít děti a v práci mají jakous takous jistotu, tak už je asi lepší vlastní bydlení. Pro mne to znamená zajištění na stáří, byt prodám a odstěhuju se buď do menšího nebo do nějakého luxusního starobince - podle potřeby. :-)

5 0
možnosti

Nechť je režim jakýkoliv = je třeba bydlet. Sranda, i náš Pantáta začal bydlet v jeskyni. Vyhledal si ji - Chránil, zveleboval. Pak jsem šel rovněž - cestou Jeskyně vlastní. Všechno je třeba vidět v čase = Pořizovat za levný peníz - věci drahé.

Pak skutečně, vlastní bydlení je o odpovědnosti a prozíravosti. Jde o kus Statku, investice i Penzijního připojištění. Možno jej směnit, darovat a třeba i ručit k zisku - Jeskyní dalších! Ideální rodičovská výbava mládeřžníkům = Vzdělání + byt. Ostrava přeje. Je výspou ČR, pak i byty realitně levné. (Zajímavost - Opava je nesrovnatelně dražší). O Praze, Brnu, nemá smysl mluvit. Každopádně stará zkušenost - Kdo nic nemá - má starosti, ten kdo má - - Pravda, má ještě větší. Nájem roste a poroste. Nestaví se a hned tak nebude. Zasaď strom - (Kup si byt) = Postav dům a zploď,(nejlépe) syna. Je to platné pořád ... :-)

1 0
možnosti

Ostrava je naštěstí levná :-)

Určitě má smysl vlastnit pro toho, kdo je toho schopen R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik