Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poznamka k odstavci KDU:

1) lidovci v te dobe byli mimo Snemovnu

2) zakon byl schvalen 102 hlasy, tedy Pekarkuv hlas ani potreba nebyl

3 0
možnosti

K tomu jsem se již vyjádřil v komentářích.

0 0
možnosti
Foto

Jaké padáky od Kalouska máte na mysli, pane "demokrate"?

3 3
možnosti

Také by mě zajímaly ty Kalouskovy padáky a nepravomocné odsouzení Parkanové! 8-o

2 1
možnosti
Foto

Velmi dobré postřehy z diskusí R^.

Dalším levelem je udělování nálepek a mínusů za neutrální komentáře, prakticky na úrovni standardního pozdravu. Ovšem existuje ještě vyšší level. Spočívá v mínusování či dokonce pokusech o dehonestaci od autora komentáře, jemuž jste vyjádřil souhlas (!), ovšem tento už si Vás onálepkoval, tak "ví svoje" (=neví nic a ani nic vědět nechce). Ale zvyknete si ;-)

3 0
možnosti

Pro autora:

Zákon o církevních restitucích se vrátil do PS po zamítnutí Senátem. Hlasování se uskutečnilo 8. listopadu 2012. K jeho přijetí bylo třeba alespoň 101 poslanců. Pro přijetí ale hlasovalo 102 poslanců, mezi nimi byl i poslanec Roman Pekárek (později odsouzen a uvězněn).I kdyby se ale tento hlasování neúčastnil, zákon by byl přijat.

1 0
možnosti

Máte pravdu. Pár hodin předtím se vzdali mandátu Tluchoř, Fuksa a Šnajdr.

Nerozporuji církevní restituce, ani to, že byl zákon schválen většinou. A o tom byl můj blog. Respektujeme většinu a pravidla vždy nebo jen když se nám to hodí? Zákon schválili poslanci s mandátem, ač si o trojici výše uvedených můžeme myslet cokoli. Tak by to mělo platit vždy.

3 0
možnosti
Foto

Ano, u nás je demokratická každá strana, která se již podílela na prebendách ze státního a rozhodovala o dotacích z EU. Ti kteří se po demokratických volbách dostali do sněmovny poprvé, nemohou být demokraty, neboť veřejně navrhují systém dotací zrušit a odejít z EU. No uznejte, o čem by pak ta demokracie byla, kdyby už nešlo o politicky přidělené peníze na neefektivní projekty?

U nás je přece demokracie a svoboda ideologií dost široká aby se zákonem ošetřila podpora nacismu a komunismu a mohlo se prohlašovat o někom jiném než hegemonu EU Německu, že je zodpovědné za dvě světové války a současně se nemuselo dokola blahořečit Rusákům za vítězství nad fašisty. A vrcholem naší demokracie je odsouzení Čechů za to, že je Mnichov a Postupim tzn. USA, VB a Francie zaprodala Rusákům a v roce 1968 velkoryse přijala ty z nás, kteří raději zdrhli z republiky. Stačilo, že tatíčka Masaryka podpořili při vzniku První republiky, pak nás demokraticky nechali napospas bolševikům a ochránili se tak před hrozbou bolševizace nejen východní, ale i západní Evropy.

Za demokracii !!! Za svobodu !!! Za právo na sebeurčení všem národům !!! Vítejte naše spojence v NATO, demokraty Turecka. Sláva USA za udržení volného trhu ve světě. No, demokracie má mnoho podob a proto je tak snadné označit sama sebe za demokrata a někoho s odlišným názorem označit za extrémistu, fašistu. Toho je třeba tepat za nepřesné vyjadřování o holokaustu, nikoliv staré Německo, to už se přece omluvilo. A soudruzi z NDR už to mají taky odpuštěno, ti už jsou taky demokrati, však to stálo peněz. Už je to třicet let a oni ti pamětníci pomalu vymřou a mladí demokraté mají jistě jiné problémy, než řešit historické souvislosti.

Demokracii uhájíme třeba i dobrovolným přijetím zástupu cizinců, kteří u nás povedou politickou diskuzi o naší demokracii. Musíme si přeci taky projít historií kolonizátorů a pochopit, že je třeba řešit rovnoprávnost ras a kultur. Oni už to dávno demokraticky zvládli a mohou nás poučit.

3 0
možnosti

Také mi asi trochu uniká nit, je to takové nepřehledné. Pochopil jsem to ale tak, že jste postupně potrollil všechny příznivce parlamentních stran a nikomu z nich to nelíbilo. Místo karmy proto čekejte turbulentní demokratickou diskuzi .

0 0
možnosti

Neočekávám pochvaly. Kdybych je chtěl, napíši jednoduché heslo a líbivý text na pár řádků. Kdo chce, najde v textu pochvalu Sobotky i Kalouska, to že jsem volil ODS nebo Piráty. Jen je mnoho měsíců po volbách na to, aby jediné téma bylo Babiš může za všechno a nic jiného se nedělo. Co kdyby poslanci a strany zkusily i něco jiného? Třeba využít pozitivní ekonomickou situaci. Ať zase nemusíme šetřit v krizi.

4 0
možnosti
Foto

největší možná je, ale jestli demokrat o tom by se dalo diskutovat;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Na tak zašmodrchaný text mé IQ nestačí.

3 2
možnosti

To se mi také stává

0 0
možnosti
Foto

Zvláštní blogerská logika...titulek: "Největší demokrat je Okamura"...a v sáhodlouhém článku pak jedna krátká větička..."KSČM a SPD - vynechám škoda času na psaní."...škoda čtení ;-D

5 4
možnosti

Nadsázka je vždy škoda čtení.

5 2
možnosti

S čím nesouhlasíte, vykuločko? :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS