Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ty woe, to je síla...! Propaganda ve prospěch Vůdce JAK VYŠITÁ. Gratuluju...

0 0
možnosti
Foto

Jde o selhání systému, který umožňuje každé nové politické straně až příliš snadno dostat se do Sněmovny s využitím momentálních nálad voličů.

0 0
možnosti
PK

Možná máte pravdu. Tak by strany měly místo kritiky o ničem, ukázat voličům realitu.

1 0
možnosti
Foto

"Je již tak zaměřen jednostranně, že ani jakákoli změna v ANO mu neumožňuje napsat něco méně odsuzujícího"

Tou změnou máte na mysli co, prosím pěkně? To, že "předsednictvo" ANO stále trvá na Babišovi, jako na jediném možném předsedovi vlády z ANO?

Jinak, váš článek mi připadá, že byste chtěl, aby pan Fendrych napsal "pozitivní konstruktivní satiru".:-)

4 0
možnosti
PK

Tou změnou mám na mysli třeba to, že ANO vydalo proti vůli prezidenta ruského hackera, vláda vyhostila ruské diplomaty, ANO chce jednat s ČSSD místo SPD, vedení ČSSD o tom rozhodlo zřejmě navzdory Babišovi atd. Mám se stále opakovat?? Vadí mi jediné. Trestně stíhaný Babiš = kriminalizace všech členů. Trestně stíhaní politici jiných stran a není jich málo, je selhání jednotlivce. Říkám stále to stejné. Mě osobně by stačilo, kdyby kritici Babiše poukázali i na další trestně stíhané osoby z jiných stran. Ale to je tabu. Pokud má ANO 78 z 200 a Babiše kritizuje nejen tzv. demokratický blok, ale i KSČM a SPD, tak ať 122 zbývajících poslanců vyvolá předčasné volby, převolí sněmovnu atd. Ať už něco dělají. Jenže mají obavu o svoje posty. Ať koná policie, zastupitelství a soudy. Nebo opravdu je tato země ovládaná pouze jednou osobou a to premiérem - Sobotka a nyní Babiš, nebo milenkou - Nečas?

2 0
možnosti
JL

Žurnalistika umřela, zůstala propaganda, lidi blbnou všeobecně, napříč všemi obory. K čemu je dnes filosofie? Kdysi to znamenalo moudrost atd atd- Inteligentních lidí nestranných, zasvěcených odborníků tahle země pozoruhodně postrádá - může s tím mít problém. Anebo ne? možná je lepší být nechápavý.

3 0
možnosti
TT

Ach jo, koblihář, kam se člověk podívá. :-P

2 1
možnosti
PK

Zkuste se občas podívat i jinam než do zrcadla. Svět kolem je také hezký.

3 0
možnosti
LB

Pane Kamasi, komentář je žánr, který vyjadřuje osobní názor komentátora na dané téma. Těžko po jeho autorovi můžete chtít, aby ke každému komentáři ještě připojil analýzu politického dění za několik uplynulých let.

Jestliže je v posledních měsících na programu dne Babiš, bude se (nejen) Fendrych zabývat Babišem a ne Nečasem. (Koho by momentálně Nečas zajímal?)

Samozřejmě, že komentátor vychází ze své názorové orientace, proto ke stejnému tématu najdete komentáře různé; jinou optikou je bude vnímat Alexandr Mitrofanov, jinou Karel Hvížďala, jinou komentátoři MF Dnes či LN a úplně jinou redaktoři Haló novin. A je na čtenáři, který pohled na svět mu bude konvenovat.

7 1
možnosti
PK

Souhlasím s vámi. Nikdy jsem neměl problém s názory pana Fendrycha či Mitrofanova, Klause ml. apod. Jediné co mi začíná vadit je to, že pan Fendrych v posledních komentářích nekomentuje aktuální téma / ANO, čapí hnízdo či primátorku Krnáčovou/ což je v pořádku, ale podle mého názoru výtvoří komentář a následně se snaží do něj napasovat realitu. A to myslím máme z Ruska, hradu apod. v míře vrchovaté.

1 0
možnosti
Foto

Takže jste přesvědčen, že pokud pan Fendrych nenajde ekvivalentní případ čapímu hnízdu u opozičních stran, má mlčet?

Ve vašem blogu jste neuvedl jedinou nepravdu, kterou by novinář uvedl. To, že píše a kritizuje vládnoucí stranu vyplývá snad už z principu demokracie a preventivní funkce novinařiny v ní.

Pamatuji si, že Fendrych ani Klause či Nečase nebo Topolánka nešetřil.

4 0
možnosti
PK

Nemusí hledat ekvivalent. Jen si vybral cíl a čím dál více tomu cili přizpůsobuje komentáře. A začíná ohýbat. Viz Sobotka vs. Pelikán.

1 0
možnosti
DR

S ČSSD jste naprosto vedle. Rozsudek je sice pravomocný, jenže se odvolali k Nejvyššímu soudu, ten jim do rozhodnutí povolil odklad splátky. Tak to je jen jedna z kauz kterou nepravdivě obhajujete svého guru, o kterém píšete, že nejste jeho příznivec. No to jistě.

1 0
možnosti
PK

ČSSD měla pravomocně uhradit dluh Altnerovi. Zkuste někdy neuhradit dluh stanovený soudem. Budete exekuován. Odklad přišel až poté co nedodrželi zákony. Zákonodárci. Babiš na rozdíl od ČSSD ještě ani není odsouzen. Ale to se vám asi nehodí do diskuze. Zkrátka zákony platí jen pro někoho?? Pro tehdy vládnoucí ČSSD ne??

2 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik