Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na blog J.Paroubka jsem se již vyjádřil. V jeho případě si pomohu hravě svým bonmotem - Pravda, umřeme všichni - Je pouze na nás samotných, jak dalece se chceme znemožnit ! K B.Sobotkovi mám 101 výhrad. Nevolím jej, přesto jsem schopen zvolat - Ejhle, slušný člověk a zřejmě dokonce za 29 let první, který odešel z vrcholové politiky, aby se jeho děti za otce nemusely stydět ! Zatím se to moc neností, Jiřík zaťal dluh do Lihového domu, vyhozen ze dvěří tam znovu leze oknem - Co na to řekně jeho dcera nevím, asi - No vážně, kdo z nás na to vlastně má ? ... :-)

3 0
možnosti

Paroubkova dcera má výhodu. V době, kdy bude její okolí společně s ní řešit politická témata, bude J. Paroubek známý asi jako disketová mechanika pro dnešní náctileté. ;-)

1 0
možnosti

Jiří Paroubek je jeden z nejnemorálnějších lidí v politice.[>-]

1 0
možnosti

Mám pocit, že neustál realitu života. Zklamání v politice / nedávno kritizoval i vztah s R. Ficem /, rozpad manželství a nezájem ze strany politiků či jiných skupin o jeho “služby” a názory. Jako když Miloš Zeman po neúspěšné volbě odjel na Vysočinu. J. Paroubek asi také sní o návratu a o tom, komu to spočítá. Ač nejsem volič Miloše Zemana, zde musím uznat, že současný prezident je jiná váhová politická kategorie než pan Paroubek.

2 0
možnosti

Člověk, který ignoruje pravomocné rozsudky soudů (dluh panu Altnerovi) nezaslouží jedno slovo chvály. Jeho chování, když ve funkci statutárního zástupce ČSSD nezaplatil dluh za právní odměnu, je výsměchem všem lidem, kteří čelí exekuci za pitomých třeba 100 káčé.

1 3
možnosti

S Altnerem máte pravdu. Na druhé straně ČSSD je kolektivní orgán. Ani předseda nemůže říci, tady je 100 mega, pošlete to na účet. Tím nijak neobhajuji chování ČSSD vůči panu Altnerovi / dědicům.

2 0
možnosti
Foto

Bylo třeba zbavit se Sobotky. Potom, co nechtěl dobrovolně odejít jeden z Gibsu, byla podobná nabídka předložená panu Sobotkovi a ten ji přijal.

0 0
možnosti

Myslím, že Bohuš odešel sám, protože tuší, že se blíží pohroma, Ať je to dluh k panu Altnerovi, nebo kauza (byty) OKD. To už je víceméně jedno.

0 0
možnosti

P83e86t59r 12Č12e48j94k51a

23. 3. 2018 21:34

Já si nemohu pomoci, ale prostě - ta Sobotkova "slušnost" skončila nejpozději v okamžiku demise - nedemise.... Nejde o to trapné divadlo na Hradě, které bylo poněkud brutální a trapnou mstou za amatérismus premiéra, ale probůh - kdy si konečně veřejnost uvědomí, že demise premiéra a vlády NESMÍ záviset na individuálním rozhodnutí toho, jak se předseda vlády zrovna vyspal..... a že o takovém kroku musí předem jednat minimálně se svým nejužším vedením strany, ministry ve vládě a ano, také s prezidentem republiky a že pokud se o demisi premiéra a tedy zamýšlené demisi vlády všichni zmínění dozví z televizního přenosu, tak to není slušnost, ale prosté a jednoduché podrazáctví?

1 2
možnosti

Ano, choval se u demise nedemise zoufale, ale to souviselo s jeho nevýrazností. Na druhé straně je třeba říci, že se setkali dva ústavní činitelé a to je jiná situace než když Franta špičkuje Jardu v hospodě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik