Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P94e66t19r 23H24a27h80n

9. 3. 2018 0:40

Souhlasím a karma. Před pár roky jsem tu napsal podobný článek o Hjondé a za pár hodin jsem dostal mail od jejich PR manažera, který se se mnou pustil do korespondence s pocitem, že mne zadupe do země. No...neklaplo to. :-)

1 0
možnosti
PK

Tak nejen ze jsou nejlepší, ale ani mluvit se nesmí? :-)

0 0
možnosti
TH

Ty reklamy hnůjdaje jsou tak odporně a primitivně agresivní, že i kdybych hnůjdai chtěl tak si ho kvůli těm reklamám nekoupím. Měl bych pocit, že jsem stejný primitiv, jak tvůrce (nebo spíš zadavatel) těch reklam.

3 0
možnosti
AB

Tak to asi budu nesvéprávný pitomec ;-D No asi to nějak přežiju. Hnůjdaj jak je mu také přezdíváno bych po pravdě nechtěl (máme je v práci) a opravdu mě ty auta nepřesvědčily. No a jak já říkám Simply never. Na můj vkus předražený neříkám špatný.

0 0
možnosti
Foto

Mne vždycky pobavilo na konci reklamy to zašišlané "Sškoda, simply clever"... což když jsem šel do překladových variant tohoto slogan, vyšlo mi v přeneseném slova smyslu až:

"Škoda, jednoduše prostáčková"

1 3
možnosti
JR

J63a94n 46R93á56ž

5. 3. 2018 17:23

Rozesmál jsem se Vašemu vyjádření " Hyundai se kvalitou blíží Škodě", hlavně když porovnám, jak dlouhou záruční dobu bez omezení počtem km a jaký servis i souběžné služby pro majitele značky standardně poskytuje Hyundai a co poskytuje Škoda. To nevypadá na to, že by Hyundai měl potíže se srovnáním kvality svých vozů s vozy Škoda.

Což neznamená, že mám pochopení pro negativní reklamu nošovické automobilky.

PS. Měl jsem vždy slabost pro vozy BMW, což dokazuje vlastnictví pěti vozů této značky v nedávné minulosti, ale když jsem chtěl nahradit X3 za novou X4, tak mi nikdo z dealerů nenabídl v požadované výbavě (2,0d , 4x4, automat, kůže, 19 ̈, LED světlomety, adaptabilní tempomat ...atd...atd.) cenu pod 1,4 mil.Kč ani se slevou. Stejně výkonný a ještě líp vybavený Tuscon mi v Hyundai nabídli za 920tis.Kč a k tomu oproti BMW za poloviční cenu Allrisks pojištění i s pojištěním GAP . Takže jsem vyměnil Německo za Koreu.

Mimochodem: Chvíli jsem uvažoval i o Škodě Kodiaq, ale v nejlepší nabídnuté výbavě, kupodivu bez kožených sedadel, jsem se s příplatkem za pětiletou záruku nebyl schopen dostat pod 1,2 mil.Kč.

2 1
možnosti
PK

Máte pravdu. Sám sebe jsem pobavil tím fórem, že Hyundai se kvalitou blíží Škodě. I když technicky vzato, životní úroveň Somálska se také blíží té ve Švýcarsku. Jen to bude chtít mnoho milionů generací ;-)

1 0
možnosti
MK

Vlastní tohoto korejce,předtím jsem měl škodovku.Musím říct,že reklama na Hyundai je hrozná a nelíbí se ani prodejcům těchto vozů.Bohužel korejci v Nošovicích to jaksi nechápou.

2 0
možnosti

M87a81r81e22k 86Š89n80o23b78r

10. 3. 2018 23:45

Myslím, že reklamu má na starosti české zastoupení firmy Hyundai v Praze, nikoliv továrna v Nošovicích.

0 0
možnosti
Foto

Hunyadi - není to nakonec maďarský auto?

1 0
možnosti
KM

Neviém ako je to s tými nesvojprávnými, no ja príkladno svojprávný , a němóžem si vynachválíť.

Prosto aj preto, že mám Hjundéée Akcent už z minulého storočija, ktoré má za tjé letá už najazděné takmer 30 tisícov kilometrov a stálo je ako nové a praktýcky nič okrem semo támo olejá a kvapalíny do ostríkačov som nemeníl!!!

Auto užívám ibá, keď je pekné počasije a zotrvalý tlak vzduchá. A po každej jazdě než zagarážujem auto vyluxújem včetně motorového aj batožinového priéstorá, omyjem osuším a navoskújem a v garáži pak zvedněm steráče, aby sa gumky nědeformovály a pod práhmi ho tiéž podložím, aby sa odľahčílo pružínam pérovanjá a tlmičom. A stejnáko aj pneumatíkam neprospiéva zatiáženije v jednom miéstě, lebo tjéto tákto sa zplacaťujú v miéstě dlchšijého zatiáženija. Nezabúdam ani na akumulátor, ktorý vždyckáj po a pred jazdou dobijem na odpoviédajicú kapacítu.

A hlavno vozidlo nepreťažujem a praktýcky užívam ibá so svojú starkú a ta v záujme rovnomerného zatiaženija sedáva na zadnej sedáčke vpravo vo smere jazdy, a ja vždyckáj vpredu vľavo. Zavazadelný priéstor užívam ibá na menčije nákupy či prevoz drobných osobných potriéb. (Na veľké nákupy zásadno chodiévame prostriédkami MHD, ktoré v temto prípadku vytiážime dokonálo, keď už za tu prepravu mosíme nekrestiánské jazdné zaplatíť.)

A vertě mojej letítej zkúsenosti, že pokiál sa budětě o dopravný prostiédok staráť odpoviédajúcim zpvósobom budě vám slúžiť letá a stálo ako nový budě. Len nesmié človek lenivý byť, ale to tý něsvojprávný ludjá patrno nění sú a tak sa im behom pár okamihov pred očámi rozpadnú.

0 0
možnosti
PK

Psal jsem, že kvalita se blíží Škodovce a za nižší cenu. Ale kultura společnosti se blíží občůranému patníku na rohu hospody IV. cenové skupiny.

1 0
možnosti
JM

J27a96n 59M87a17r53t28i14n

5. 3. 2018 14:48

kedze teda pisete ze sa orientujete v reklame a automobiloch, mali by ste si doplnit medzery v tom, ze automobilka Hyundai ktora vyraba auta nema nic spolocneho s tymi hroznymi reklamami (a to tvrdim ako majitel Hyundaia) - vsetko maslo na hlave ma Vosickeho organizacia. To je jadro problemu

1 0
možnosti
PK

Psal jsem, že mám přehled o autech větší než je průměr. Nikoli, že se vyznám v reklamách.

0 0
možnosti
PH

P41a54v19e92l 96H15e45k

5. 3. 2018 14:38

Moc ty reklamy žerete, stejně jako pár diskutérů.

0 0
možnosti
PK

Nejde o reklamu. Něco to vypovídá o kultuře společnosti. Pokud půjdete do luxusní restaurace, také neočekáváte - nebo se mýlím? - že vám číšník řekne "Co si dáš vole"? Přitom na kvalitu jídla to rozhodně nebude mít vliv.

3 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik