Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J13a84n 22P11a58l53l11a80s

18. 2. 2018 23:54

Dobrý večer, celkem vtipné. Jen by mě zajímalo, v čem je SPD-Okamura krajně pravicová?

1 0
možnosti
Foto

ještě tam chybí lavička Václava Havla

2 0
možnosti
PK

Máte pravdu. Neměl jsem na ni rozpočet ;-)

4 0
možnosti
PV

Autor píše sice hezky, ale píše neskutečné bláboly - prý jak Babiš vybudoval čapí hnízdo a lidé mají práci - tak se podívejte na realitu práce v Babišových fabrikách - prakticky všichni mají podprůměrnou mzdu a nejčastěji mají 12 až 16tis/kč hrubého!

Na druhou stranu za dobu svého působení v politice zbohatl o 40 miliard - jo notně asi potřebuje dotace ;-€

7 2
možnosti
SN

:-)......Pane Vondracku! Zajeďte se podívat do masného závodu Kostelec na Vysočině a zeptejte se lidí, jak to bylo za minulého majitele a jak je to dnes! BUdete hledět a doufám že už tu nebudete příště takové hlouposti psát ! !!

3 3
možnosti
Foto

Co jsme to za národ, za lidi, když nám nevadí mít za premiéra estbaka a ještě trestně stíhaného, kterej každou chvíli lže???

9 2
možnosti
PK

Lidem to vadí, jen chybí politici v ostatních stranách, kteří nehledí pouze na svoje zájmy.

3 2
možnosti
SN

:-)..........Napsal jste to výborně, pěkně s nadhledem. Někteří se pořád nemohou smířit s tím, že ANO vyhrálo volby. Co jsme zažili v minulosti? Pěkně pojmenováno i s jednotlivými aktéry.

Jenom zmíním Lety, Bělobrádka a Bartoška! Opravdu spravedlivé rozhořčení, nebo dostat Okamuru z vedení parlamentu? Výkup, likvidace vepřína a postavení jakéhosi dalšího památníku za miliardu? To se mi snad zdá! A vítači "krajanů", pater Vyklouz z Bělobrádkem, v přátelském objetí s Poseltem, kteří toto všechno spustili? Ti by chtěli řídit stát? Pro Vás: R^R^R^

7 6
možnosti
MB

Sepsal jste to dobře - originálně, souhlasím. Obávám se, že do naší národní povahy byl silně vkořeněn další rys. Jako ateisté - dále věřit a nechat se vést. Podobně je to se ztrátou morálky. Vybraný jedinec , např. A.Babiš, může mít minulost - současnost jakoukoliv - ničemu to nevadí. Zde vidím velmi silný - zhoubný podíl Hradu .Představme si bývale ustálené prostředí 1 Republiky - nebo podobnost s Rakouskem. Živnostní se, generačně se to předává . Přichází nabídka od Ano, SPD, nebo KSČm. Logicky by se ozval hlas - Co to jsou za obskurní spolky - co tu chtějí ? Absolutní raritou pak je složení členské základny Hnutí ANO. Zde je zastoupena celá bývalá NF - Od levice po pravici. Vede ji historicky znemožněný synek. Zbývá otázka, proti čemu např. dříve bylo bojováno ? Nejprve proti oligarchům - velkostatkářům - následně proti KSČ. Nakonec, se všichni sejdou v jednom spolku ... !? :-)

2 1
možnosti
PK

Myslím si, že než kritizovat Babiše, bylo by lepší v ostatních stranách zamést si před vlastním prahem. Tudy asi vede cesta. Jinak bude po příštích volbách mít ANO přes 50% a to už bude úplně jiný příběh ...

A souhlasím s vámi. ANO je zvláštní spojení kapitálu, komunistů, levice a pravice. Nevěřil jsem, že to vydrží.

2 0
možnosti
Foto

Určitě ne trestně stíhaného estebáka

8 4
možnosti
Foto

Ste ňákej příkrej...

3 3
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik