Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V publiku seděli fanoušci Baníku /pardon, pana prezidenta Zemana/, kteří jsou pověstní svým nezaměnitelným stylem. Proti nim naopak ti, kteří nechtěli řvát urážky a jen se dívat.

Pan Voříšek jako rozhodčí selhal, protože nechal jednoho z hráčů, aby hrál i po odpískání.

"Chléb a hry"......

Tobě karma Pavle

1 0
možnosti
PK

Díky. Snad v sobotu bude blížící se konec cirkusu.

1 0
možnosti
MC

Češi si nezaslouží ještě slabšího presidenta než mají.

1 0
možnosti
JH

Já se divím, že třeba vy, nebo někdo tady ze souhlasejících diskutujích už jste si nezaložili moderátorskou školu! Nebo, že už nejste zaměstnáni v nějaké televizi a nejste par excellence speakry na volební speciály ;-D ;-D ;-D

1 2
možnosti
PK

Milá paní, nejsem moderátor a ani si na něj nehraji. Na rozdíl třeba od pana Voříška. Možná jste jako já generace, která pamatuje přísloví, ševče, drž se svého kopyta. Nebo byste chtěla, aby vás třeba operoval lékař, který to neumí, ale bavilo by ho to?

0 0
možnosti
Foto

To jste měl vidět Soukupa na Burrandově. Proti němu je Voříšek gentlas. Ukočírovat Zemana a jeho přátele ze IV. cenové by snad nezvládl ani superman s batmanem.

Diskutovat se MZ a zůstat při to slušný je taktéž nadlidský úkol, nevím, jestli bych se na místě prof. Drahoše dokázal udržet na uzdě a neposlat pana presidenta do p.... do penze.

5 2
možnosti
PK

Ještě že jsem Soukupa neviděl. A souhlasím s vámi s odesláním do p...enze :-)

1 1
možnosti
Foto

Voříšek to naprosto nezvládl. Odhlédnu-li od toho, že měl problém ukočírovat i (pouhé dva) debatéry, tak měl rozhodně vyhnat ze sálu ty "rušiče". Koneckonců tam bylo hafo ochranky...

2 0
možnosti
PK

Neměl čas. Musel sdělovat kolik je diváků u obrazovky ;-)

3 0
možnosti
Foto

R^souhlasím že to bylo otřesné8-o

3 1
možnosti
JB

Hrozné. Česko hledá Superstar.

5 1
možnosti
Foto

Voříšek v zásadě jen mrhal časem. Zbytek promrhala režie nesmyslnými vsuvkami. Asi nechtěli, aby Drahoš příliš mluvil. Ale aspoň ukázal,že stát umí.

6 0
možnosti

Stát ano. V tom by to natřel i Rooseveltovi.

4 0
možnosti
JL

Právě jsem to dokoukal. Mohu jenom souhlasit.R^

5 2
možnosti

Sám si Voříška všímám asi jako nenápadné reklamy, tzn. moc ho nevnímám, takže z mého pohledu neruší. Jinak i psaní je voříšek, třeba ty otomistické sklony bývají docela běs, např. "prezidentská debata má být o kandidátech a nikoli o PR" :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik