Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K začátku článku. Babiš si na nákup první firmy řádně půjčil u americké Citibank. Na rozdíl od těch, kteří vyluxovali IPB a pod. Nepřipravil ani lidi o kuponové knížky, těžko mu někdo dokáže, že kradl. To některé lidi irituje a převládá závist a nepřejícnost. Jiné politiky děsí to, že si nemusí půjčovat a bude tedy, na rozdíl od nich, na nikom nezávislý. To se neodpouští.

0 2
možnosti
JC

Stačí, aby Zeman citoval ústavu a už je kolem toho tanec. Ale vždyť on neřekl, že vládu nechá vládnout bez důvěry.

2 0
možnosti
DH

Přesně, řekl jedno slovo - "může" a už se spustil ryk o ohrožení demokracie.;-D

1 0
možnosti
MJ

S tím výčtem jmen na konci článku úplně nesouhlasím, ale celkově máte pravdu. Bohužel systém ve stranách je nastavený tak, že chrání zakladatele strany a pokud ten již členem není, nebo je upozaděn, tak posílá do čela strany slizské intrikány. ANO po Babišově odchodu dopadne stejně.

2 0
možnosti
BM

"Nestačí jen hlasitě kdákat." hezky vystiženo ;-D

2 0
možnosti
BM

Ten výčet lidí na konci je dobrý černý humor, opravdu už jen tito lidé nám chybí...

0 0
možnosti
MJ

Andrej Babiš je liška v kurníku - jenže liška v kurníku nadělá vždycky jen samou škodu. Tohle lidi vůbec nedomysleli!!;-O

6 2
možnosti
JM

Už třetí věta NAPROSTO ŠPATNĚ. Zákonodárci mají sestavovat zákony k prospěchu občanů ČR a vláda má podle nich vládnout. To co sjte napsal Vy, je stejné, jako kdyby si např. fotbalisti na hřišti v průběhu hry měnili pravidla podle názoru týmu který zrovna vede.

2 0
možnosti
JM

Omlouvám se, ale to patřilo k příspěvku pana Limy níže.

0 0
možnosti
Foto

I21v21a88n 25M87a98r11e36k

6. 11. 2017 7:29

Souhlas s nadpisem. . . . . Ale bez té druhé věty . R^[>-]

0 0
možnosti
PK

Myslím, že bez té druhé věty by nadpis neplatil. Protože je takovým jednookým králem díky tomu, že ostatní ty svoje oči zavřeli.

0 0
možnosti
PB

Rv

Co jste napsal působí skoro rozumně, ale bohužel to rozumné není.

I když jsem si jist, že jste se snažil a v podstatě to myslíte dobře.

1 0
možnosti
PB

Ještě doplním.

Hned po vás mi Feedly vyhodil blog paní Aleny Kulhavé. Myslím, že jste docela stejní.

Chytří, vzdělaní, ve svém oboru nejspíš i úspěšní, a rozhodně moc hodní a slušní lidé.

A tak strašně moc se mýlíte.

1 0
možnosti
VK

Příliš mnoho intitucionálních (atp.) postupů "jakž-takž" funguje ze zvyku, ze slušnosti, protože "to dá rozum"...ale pustˇte do toho tvory bez skurpulí a máte hnedle "tvůrčí způsob práce". A ten může přinést jakýkoliv výsledek - až po katastrofu. A když se podíváte na minulé činy těch lidí, tak je ta druhá možnost je poměrně logickým očekáváním.

Co pak? Drdovo: "vražda na tyranu není zločinem" ? Nebo počkat zase 40 let ? Nebo co ?

3 1
možnosti
PK

Máme dost historických zkušeností v mnoha oblastech. Kdybychom se na ně podívali, lépe by se nám fungovalo. Jeden příklad za všechny. Rozdělení Československa. Proběhlo kultivovaně a se Slováky máme velmi dobré vztahy. Co zkusit naopak spojit síly v politice a nerozdělovat společnost.

2 0
možnosti
JL

Pravdepodobne jsem jediny z diskutujicich ktery by nechal stranu ANO vladnou bez vetsiny ve Snemovne. Jenze...!!

Snemovna by MUSELA pracovat jako zakonodarny celek, presne tak, jak je psano v ustave.. To podle mne znamena, ze s PODNETU vlady sestavuje zakony. Zduraznuji SESTAVUJE a ne jen kyva co vlada prinese, Snemovna by mela mit rozhodujici slovo tykajici se penez. Vlada se svymi rezorty (ministerstvy) by mela pracovat s rozpoctem dany Snemovnou a schvalen take Senatem. Tento system vytvari kontrolu, coz je na statni urovni nejdulezitejsi cinitel. Prace s nasimi penezy vytvari duveru obcanu v nas politicky system. Treti cinitel pro vladu bez vetsiny ve Snemovne je tento. Kazdy navrh zmen, ktere chce vlada prosadit, MUSI Snemovna projednat a schvalit. Pri zmene zahranicni politiky a jejich dilci prosazovani, po Snemovne je musi schvalit take Senat. Pri schvaleni, vlada muze navrh uskutecnit.

Tento system vylucuje s politickeho deni nekoliv slov a setri nam volicum mnoho penez. Slova, koalicni smouva, hlasovani o duvere, nove volby atd ustupuji do pozadi. Vsak to nejdulezitejsi. Obcane mohou kontrolovat, jak strana plni sve predvolebni prohlaseni, protoze neni "rozmelnena" koalicni smlouvou. Dobry navod pro pristi volby..

4 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik