Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď jde o parlament - tedy ty, kteří nám diktují, jak se chovat! Je na bíledni, že 2 třetiny nejsou vůbec chytří, koho volit, natož stranu. A přesto máme volit jen 1 stranu! Recept bude jen pro menší strany, které se tak nějak etablují. Jasně lze dát hlas i těm, co nedosahují relativně ani 1,5%, kdy začínají pobírat za hlasy.

Myslím, že nám známé parlamentní strany mají své nohsledy a ti jsou na ně napepeni. Takže těmto ani hlásek !

No pak přijde přetřes prezidenta republiky... Další ořech, komu ? Opět nohsledi a nalepenci jako např.na veksláka Horáčka!!! Skandální, kdo se hlásí o serióznost!

Budeme si muset přečíst solidně popsaný CV těch intelektuálů a mezi těmi si brknout..... Bohužel běžný vyrostlý kluk z lidu,který ma za ušima, mezi nimi není!

Jste přihlášen jako Jaromír Strašil St. 34405

Vepište prosím číslo stodvacettři:

Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.

Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Teď jde o parlament - tedy ty, kteří nám diktují, jak se chovat! Je na bíledni, že 2 třetiny nejsou ecept budevůbec chytří, koho volit, natož stranu. A přesto máme volit jen 1 stranu! R Zbývá 1815 znaků nebo 9 odstavců. Zasílat emailem přímé reakce na Váš příspěvek

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik