Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu volit Babiše . Sledoval jsem ho 4 roky ve vládě. Volební programy nečtu. Tam si každý napíše co chce. Milí diskutující.. Místo toho ,že mám nízké IQ a jsem málo vzdělaný nebo,že jsem lůza raději mi napište koho budete volit vy a proč. Třeba to přehodnotím.

0 0
možnosti
PK

Možná vás překvapím, ale schvaluji vám to. Myslím si to, co politici s oblibou říkají. Ať jdou lidé volit. Podle mého názoru např. komunisti mají svá procenta kvůli tomu, že existují od roku 1989 jen v opozici, kde mohou kritizovat a nemusí nic udělat. Hledat chyby je vždy snazší, než cokoli udělat bez chyb. Proto by měli volit všichni a následně vyhodnotit zda volba byla správná nebo ne. A nejen nadávat na všechny, ale nikoho nepodpořit.

0 0
možnosti
DB

hmhm..všechny platy se zvyšují....stačí se podívat jaké byly platy v roce 1989, 1979, 1969, 1959

Krom toho je možné se podívat na podobné statistiky v USA a i v SRN a všude vám vyjde, že se platy..ale i ceny neustále zvyšují......

A pro to také "moudří" politikové hrozí tím, že euro vše zdraží, i když to není vinou eura ale jen a jen vinou pravidla 70. Law of 70, k nalezení na internetu.....

Ale široká veřejnost tohle nezná a tak těm super moudrým politikům prost věří, protože autoritám se přeci věřit musí, že a to bez jakékoliv otázky, proč tomu tak je

1 0
možnosti
PK

Souhlasím s vámi. Není třeba čekat na slib politické strany. Nezaměstnanost je rekordně nízká a tak můžeme měnit práci. V mém okolí je několik lidí, kterým "nemohl" zaměstnavatel zvýšit mzdu. A když začali odcházet, najednou to šlo. Bylo to o 3-5 tisíc v dělnické profesi. Nepotřebovali x % proti průměru. Zkrátka dostali o 3 tisíce vyšší základ bez % proti někomu. A nepotřebovali na to žádný předvolební slib. Jen znali svou cenu na trhu práce.

1 0
možnosti
LN

Sice je to shrnuto zřejmě na výbornou, ale opět chybí doporučení, kdo nám nebude lhát a bude to myslet "upřímně". Tím neshazuju tento příspěvek, jen se sám utápím v nerozhodnosti volby budoucí a zároveň naštvanosti z voleb minulých....

1 0
možnosti
PK

Nechci být propagátorem nějaké konkrétní strany. Jen ukázat můj pohled na věc, ať pokud možno nevolíme stále stejné strany, které pouze slibují. Myslím, že stran mimo ČSSD apod. je dost. Třeba Piráti, Svobodní, Zelení ... Tak jako ODS a KDU pochopily, že mohou přijít o své pozice možná i navždy a trochu se zalekly, tak můžeme my voliči zamotat hlavu i těm, kteří v tuto chvíli řeší jestli budou mít 20 nebo 30 procent.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý, Pavle, ale zůstává kardinální otázka, kdo tedy pinďoura nevytahuje. Kdo tak nějak realisticky sdělí, že nejsou peníze na všechny sliby. Myslíš, že by uspěl? Ona doba Churchilla, který sliboval vítězství, ale spojené se slzami a potem, už je minulostí.

R^

3 0
možnosti
PK

To je můj vnitřní problém. Snad poprvé nevím, koho volit. V době, kdy se jako společnost máme velice dobře, je hlavním tématem Budeme se mít lépe.

0 0
možnosti
PK

Bohužel závěr vlády socialistů bude rozhazování peněz daňových poplatníků a to neříkám,že platy učitelů by se neměly zvyšovat. Ano jedině MF se ptá odkud na to vzít. Pan Zaorálek je pro socialisty danajský dar, ten pán není schopen formulovat cokoliv a dává tomu příměs ulice,bože to je ministr zahraničí, jak nás může někdo respektovat. Závěrem doporučím vzhledem k měření pinďourů shlednout skvělý ,starý francouzský film ,,Knoflíková válka" :-).

6 1
možnosti
PK

Máte pravdu. Kdo nechce před volbami rozhazovat, ten je nepřítel státu. To je těžký volební kalibr :-(

5 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik