Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Muslimů, komunistů ani Ondráčka či Babiše není třeba se bát. Zničíme se sami.

Kdykoli se podívám na internet, vyskočí na mě nějaká hrozba, která zničí naši společnost. Vietnamci, americký styl života, muslimové, marťani, EU, případně návrat komunistů nebo pesticidy a slimáci. Nikoli. Bude to naše tolerance.

 

Na základní škole v Branné výchově jsem se dusil v plynové masce nedostatkem vzduchu a obavou, jak nám tady USA hodí bombu a já budu muset zalehnout patama směrem k výbuchu - starší ročníky mi asi rozumí. Plynule to přešlo k hrozbě z přílivu vietnamců, vymření společnosti na AIDS, následně na sucho, mokro, globální oteplování, nedostatek práce, nedostatek zaměstnanců, to jak naši zemi zničí umělá inteligence, populační exploze cikánů a následně muslimů a můj výčet by mohl pokračovat do nekonečna.  Konec demokracie, nástup Ruska, Babiše a nyní Ondráčka v čele kontroly GIBS jsou jen dalším folklórem. 

Jednoduchý příklad - ve 30. letech minulého století se lidé obávali krize a viděli naději v národním socialismu a ve spasiteli s knírkem. Rozhodně celý národ nebyl antisemitský a nepřál si válku a genocidu. Protože je to ani nenapadlo. A tak se obáváme věcí, které se nestanou a mezitím pomalu roste hrozba, kterou nebereme vážně nebo ji dokonce nevidíme. 

A ten zabiják naší současné společnosti je podle mě korektnost. Když jsem byl dítě, nenapadlo mě házet odpadky na zem a nezdravit dospělé. Učitel měl pravdu a když někdo vyrušoval, dostal pár facek a mazal na chvíli za dveře. Když mi bylo 20 let a chytil jsem nějaký bacil, moje doktorka mi řekla, tady máš recept, tohle si koupíš, protože jsi dospělý a mazal jsem s pokorou do lékárny. V práci mi šéf řekl, půjdeš tam a tam, pomůžeš Frantovi nosit bedny, protože je to potřeba  a jsi nejmladší, zatímco on si dal kafe. 

A tak jsem se životem dostal do dnešních dnů a když zapnu televizi nebo kouknu na net, co vidím? Co je každodenní realita? Odpadky se válí po ulici, protože by policista musel chytit nepořádníka za ruku. A kdyby ho chytil, musel by mu to dokázat. Nesmí u toho říci, děláš tady bordel, protože nepořádník by se mohl cítit dehonestován nebo dokonce psychicky zhroutit. Uklidit to nemá moc kdo, ti co berou podporu v nezaměstnanosti, sedí často doma a dělají ještě větší nepořádek a hluk, ale dát jim oranžovou vestu je pod jejich důstojnost a jsou to téměř nucené práce. Když přijdeme k lékaři, ten musí udělat vše pro naše dobro a pokud by pochybil, skončí u soudu. Pokud jste nadřízený, tak požádáte zaměstnance, aby vykonávali práci dle pracovní smlouvy. Ideální je, pokud pracovní smlouva má tak milión stran, aby byl výčet pracovní náplně /nikoli povinností - chraň Bůh/, co nejširší. Ostatní je mobing, bossing a šikana na pracovišti. Ještě že máme soudy, odbory a ochranu zaměstnanců.

Ženám to dnes již nesluší, lépe řečeno sluší, ale nesmí se to říkat, je to sexuální harašení. Ve formuli 1 byly zrušeny hostesky, je to ponižování žen, když tam dělaly příjemnou atmosféru. Měli bychom tam v rámci vyváženosti dát škaredé chlapy, ale to by bylo ještě horší,tyto muže bychom označili za škaredé, mimo normu a tím je společensky znemožnili. Pomůžete-li ženě do kabátu, děláte z ní osobu neschopnou samostatně se obléci a to je extra urážející. Samozřejmě jsem nechtěl napsat ženě, ale osobě, označením žena jsem dal najevo, že jsem myslel opačné pohlaví, jinak bych to přece nespecifikoval a to není vhodné. Do vedení firem, politických stran a jiných struktur zavedeme kvóty, každý má přece právo mít poměrné zastoupení. Věřím, že i počet primářů se rovnoměrně rozdělí mezi ženy a muže a následně mezi vysokoškoláky, středoškoláky, lidi bez vzdělání apod. 

A až dovedeme tuto korektnost k dokonalosti, bude stačit málo. Přijde Rus, Adolf nebo marťan a začne rozhodovat a konat. A my v rámci korektnosti pouze řekneme. Nezcizujte mi moje věci, nepoužívejte nekorektní názory a chovejte se dle pravidel korektnosti. Jelikož tak neučiní, dám najevo, že my takto činíme a ten špatný je tedy on. Výsledek? Já jsem mu říkal, aby mi ty věci nekradl, aby nezastrašoval a neubližoval těm lidem. Takže to, že je zde -ismus v jehož on je čele, není moje chyba.

Pokud žiju ve svobodné společnosti, mám právo rozhodnout se, zda chci kouřit /jsem nekuřák/, mám právo říci, že Franta je debil a že se mi líbí Mařenka. OBOR /Ondráček, Babiš, Okamura, Rusko/ bude mít větší šanci, pokud se v rámci korektnosti vzdáme svobodné volby žít svůj život podle vlastních přání a přitom respektovat ostatní.

Autor: Pavel Kamas | sobota 3.3.2018 10:56 | karma článku: 37,30 | přečteno: 1556x
  • Další články autora

Pavel Kamas

Prokrastinace je jako masturbace

Citát v úvodu je můj oblíbený, jelikož splňuje to co většina citátů. V jedné větě popisuje realitu života. A tak jsem se svou prokrastinací strávil kus života a ještě mě jistě nějaká čeká. Přesto se snažím s ní bojovat. Jak?

1.6.2021 v 21:14 | Karma: 17,11 | Přečteno: 593x | Diskuse| Osobní

Pavel Kamas

Moje zbytečné pojištění domu - chování pojišťovny

Když jsme začali stavět dům a brali jsme si hypotéku, podmínkou bylo pojištění domu. Rozumím tomu, když si chce banka "ochránit" svoji investici. Stejně tak si chci svoji investici, dům, chránit já. A pojišťovna se mnou vydrbala.

11.5.2020 v 21:47 | Karma: 36,12 | Přečteno: 2333x | Diskuse| Společnost

Pavel Kamas

Tarantino vs. Greta - je vždy zlato co se třpytí?

Dvě osobnosti, které jedna věc spojuje. Quentin Tarantino je mnoha lidem znám bez ohledu na to, jestli viděli některý jeho film. Greta Thunberg je mnoha lidem známa, i když ji možná neslyšeli nikdy mluvit. A co je rozděluje?

9.8.2019 v 21:20 | Karma: 35,04 | Přečteno: 1686x | Diskuse| Společnost

Pavel Kamas

Miloš Zeman si užívá

Ano, prezident republiky si užívá svého druhého a posledního volebního období. Stejně tak jako Václav Klaus je i Miloš Zeman homo politicus. Oba mají rádi politiku, kontroverze, místo na výsluní a SILNÉ soupeře.

6.7.2019 v 11:13 | Karma: 21,09 | Přečteno: 720x | Diskuse| Politika

Pavel Kamas

Tak nám ukradli sekačku, paní Müllerová

Není to katastrofa, ale nepotěší to. Naštěstí se vždy snažím vzít si ponaučení pro příště z každé zkušenosti. Možná byste na to šli jinou cestou, ale tahle je moje a věřím, že mi v budoucnu přinese užitek. Jaká je? Pojďme na to.

19.4.2019 v 7:51 | Karma: 12,49 | Přečteno: 442x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:25

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik